Felhasználó: Jelszó:

Belépés


Regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam
Tue, Jan 27 2015 02:03:40 Русский English Deutsch MagyarNews

Ügyfélszolgálat
Kérdések
Kérdések és válaszok

Általánosságban a Goldex programról 

Az EMGOLDEX társaság lehetősséget kínál minden érdeklődőnek, hogy részt vegyen a Goldex elnevezésű marketing programjában és az üzleti modellben rejlő lehetőségek kihasználásával, az „Emgoldex” jóvoltából marketingi fizetségben részesüljön a szolgáltatások és az áruk sikeres reklámozásáért, amelyet a társaság tesz lehetővé a webüzletén keresztül.Az
EMGOLDEX által használt Goldex program lényege, hogy a befektetni kívánók 1 és 100 gramm közötti értékben vásárolhassanak aranytömböket. De a társaság nem csak az egyszerű vásárlást biztosítja azoknak, akik részt vesznek a programban, hanem lehetőséget teremt, hogy tőkéjüket megsokszorozzák. A program szerződéses összege 7000 euro, amelyet azonban az ügyfélnek nem kell egy összegben kifizetnie, ha helyette a sokkal kedvezőbb árú Kupont vásárolja meg. Amennyiben az ügyfél a Kupon mellett döntött, annak méretétől függően tulajdonosává válik egy 1 grammos aranytömbnek, illetve a szerződéses összeg későbbi fizetési részletei a saját teljesítményéből származó bevételből kerülnek törlesztésre.
Az ügyfelek egyetlen feladata, hogy a Goldex program szabályai szerint, a webüzlet segítségével reklámozzák és népszerűsítsék a társaság termékeit. Sikeresség esetén, az ügyfelek kredit pontokhoz jutnak, amelyekért aranytömböket vásárolhatnak. Az aranytömböket megtarthatják befektetésként, vagy szabadon kereskedhetnek vele, megforgatva tőkéjüket.


Gyakran használt kifejezések     

Program: A Goldex program segítségével az ügyfelek virtuális térben, sajátos szabályok között, ciklikusan kereskednek valódi, fizikai aranytömbökkel, illetve válhatnak teljes értékű tulajdonosaivá ezeknek a tömböknek. A programban résztvevők marketing tevékenységükkel jelentős juttatásokat érhetnek el.
Rendelés: Az ügyfelek rendelés útján jelzik az aranytömb vásárlási igényeiket. A Rendelésnek két fajtája létezik. 1. A webüzletbe látogató nem csatlakozik a programhoz, csak alkalmi vétellel válik aranytömb tulajdonossá. 2. Ebben az esetben az ügyfél Kupon vásárlásával szerez lehetőséget arra, hogy részt vehessen a programban és aranytömböket rendeljen. A szerződéses összeg ebben az esetben 7000 euro, de ez nem kerül egy összegben befizetésre, de az ügyfél jelzi szándékát, hogy hosszútávon ilyen értékben kíván aranytömböt vásárolni és bevételeiből törleszti a szerződéses összeget.
Kupon: A kupon egyfajta rendelési jegy, amely megvásárlása azok számára lehet kedvező, akik nem tudnak, vagy nem akarnak egyszerre nagyobb összeget aranyba fektetni. A Kupon segítségével az ilyen ügyfelek részt vehetnek a programban, és leadhatják aranytömb rendeléseiket, amelyekkel krediteket kereshetnek. A legkisebb árú Kupon is magában foglal egy 1 grammos aranylapkát, az internet szolgáltatást, az ügyfél szolgálati díjat  és egy előrendelést nagyobb tömbökre.
Kredit: A programban részvevők nem bankjegyeket, hanem kredit pontokat gyűjtögetnek, amelyek lényegében átválthatók euróra. A kredit pontokért csak aranytömböket lehet vásárolni, igaz, az így szerzett tömböket, eladással valós pénzzé lehet tenni. A Kupont vásárlók a kredit bevételeikkel részleteiben fizethetik meg a szerződéses összeget.
Rendelési asztal: A programba belépők a kereskedést egy virtuális térben végzik, vagyis a rendelési asztalokon. Két ilyen rendelési asztal létezik, az Előzetes asztal és a Főasztal. A rendelési asztalokon történő kereskedés meghatározott szabályok szerint folyik, amelyek bővebb ismertetése az Általános feltétekben található meg.
Marketing tevékenység a programon belül: Az ügyfelek a programban való részvétellel reklámozzák magát a társaságot és a termékeit. Reklámtevékenység alatt, amiért aranytömbre átváltható Kredit pont is jár, azt az esetet értjük, amikor az ügyfél két saját maga által hozott taggal bővíti a rendelési asztalát. Vagyis személye, illetve az hogy részt vesz a programban, pozitív reklámként funkcionál.


Kérdések és válaszok
 
Hogyan válhatunk a webüzlet ügyfelévé?

 
Ahhoz, hogy valaki a webüzlet ügyfelévé váljon, szükséges egy regisztráció és a Rendelés leadása. Amennyiben ez megtörtént a webüzletben számlát nyitnak az Ön részére és a megvásárolni kívánt aranytömb aktuális ára 24 órára rögzítésre kerül. A vásárlás elengedhetetlen feltétele, hogy a megrendelt tömbök összege 24 órán belül átutalásra kerüljön, és ezt a Vásárló, a befizetés másolatával/szkennelt változatával elektronikus úton igazolja. Amennyiben a befizetés igazolása nem érkezik meg 24 órán belül, a Vásárló rendelése törlődik.


Milyen tömbök vásárlására van lehetőség?


Társaságunk az Emirates Gold, méreteit tekintve 1-től 100 grammig terjedő befektetési tömbjeire specializálódott, ugyanis ezek az egyik legnépszerűbb és a nagyközönség számára leginkább elérhető aranytömbök.


Milyen összegű rendelést lehet leadni?


Alkalmi vétel esetén Ön bármilyen összegű rendelést leadhat.


Miért számol fel átdolgozási díjat a társaság?


A társaság az Egyesült Arab Emirátusokból származó befektetési aranytömböket vásárol, majd szállíttatja azokat Németországba, a speciális értékmegőrzőbe. A szállítás, az őrzés, a biztosítás és a díler jövedelmének költségei bele vannak kalkulálva az arany árába. A társaság az aranyat önköltségi áron adja el, de emellett visszatartja a jutalékot az átdolgozásért és a Vásárló rendelésének vezetéséért, ami 7%, és ami a Rendelés teljesítése után kerül levonásra.


Hol van az aranytömbök őrzési helye?

Az EMGOLDEX a befektetési aranyat az Egyesült Arab Emirátusokból szerzi be, majd kihelyezi felelősségteljes megőrzésre egy Németországban található nemesfémmegőrzőbe. Az aranytömböket innen szállítjuk tovább a vásárlóink számára.


Hogyan juthatok az aranytömbömhöz?


A Vásárló maga dönthet arról, hogy a tömböket milyen formában szeretné kézhez kapni. Az Európai Unión és azokon az országokon belül, ahol a befektetési aranytermékek után nem számolnak fel általános forgalmi adót, illetve behozatali illetéket, lehetőség nyílik a tömbök biztosított postával történő kiszállításra. Más országokba az aranytömbök logisztikai okok miatt nem kerülnek kiszállításra.
Ezenkívül, előzetes egyeztetés után lehetőség nyílik, hogy a Vásárló a tömböket azok megőrzési helyén, Németországban, személyesen vegye át. Ehhez azonban szükséges egy előzetes igénybejelentés benyújtása, amelynek elküldési határideje minimum öt nappal meg kell előzze az átvételt. Minden felmerülő költség, amely a befektetési arany átvételével keletkezik a Vásárlót terheli.


Tehetek-e látogatást a nemesfémmegőrzőben?


Igen, de csak abban az esetben, ha az Ön befektetési aranyát tényleges megőrzés alatt áll. Amennyiben a látogatás mellett dönt, küldjön egy igénybejelentő e-mailt a lagerung@emgoldex.com címre, és munkatársaink kapcsolatba lépnek Önnel. A megőrző területén működik egy nemesfém üzlet is, ahol Ön is szert tehet arany, platina, ezüst és palládium érmékre, illetve tömbökre.


A társaság visszavásárolja az aranytömbjeimet?

Ez egyértelmű. A társaság az aznapi vételi árfolyamon minden esetben visszavásárolja a befektetési aranyat. Amennyiben a társaságtól vásárolt tömböket az ügyfél magánál tartotta, szükséges egy szakértői vizsgálat, amely megállapítja eredetét és állapota minőségét, az ár ebben az esetben csak ezután kerül megállapításra. Abban az esetben, ha a tömböket a megőrzőben tároltak, ezek a vizsgálatok nem szükségesek, és az adásvétel a webüzlet aktuális árfolyama alapján jöhet létre.


Mi az a Goldex marketing program?


A Goldex program egy újszerű reklám-marketing program, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy segítségével megnövelhessék az eladások nagyságát, az ügyfelek bevonását és a reklám hatékonyságát.  A program keretein belül beérkező Rendelés kihelyezésre kerül egy Rendelési asztalra, majd új rendelések beérkezésekor egy matematikai algoritmus alapján megkezdi a haladást a bónusz jutalmazás felé. A Goldex programban való részvétel lehetősséget nyújt a Rendelés részletekben történő kifizetésére, saját anyagi eszközök által és kredit pontok segítségével, amelyek a Vásárló rendelésének teljesítményétől függően kerülnek beszámításra, és amelyeket befektetési aranytömbök vásárlására lehet felhasználni.


Hogyan lehet részt venni a marketing programban?


A részvételhez le kell adni a rendelést befektetési arany vásárlására, 7000 euro értékben, és kifizetni a Rendelési-kupont.
 

Hány Rendelést lehet leadni a Goldex programban?

Egyszerre csak egy Rendelés leadása lehetséges, de amennyiben az véget ért, lehetőség nyílik egy új rendelés leadására, vagy az előző meghosszabbítására, a reinvesztálás (újbóli befektetés) módszerével.


Időben korlátozzák a Rendelés teljes összegének befizetését?


Nem, nincs időbeli korlátozás.


Mi az a Rendelési-kupon?


A Rendelési kupon egy egyfajta fizetőeszköz a rendszeren belül.

Vagyis a társaság egyik sajátos lehetősége, hogy az ügyfelek rendelést adhassanak le és bekerüljenek a Goldex marketing programjába. A szerződéses összeg ebben az esetben 7000 euro, de ez nem kerül egy összegben befizetésre, azonban az ügyfél jelzi szándékát, hogy hosszútávon ilyen értékben kíván aranytömböt vásárolni és bevételeiből törleszti a szerződéses összeget.

A Kuponba beletartozik: egy 1 grammos aranytömb, előleg befizetés nagyobb méretű tömbökre 100 grammig, ügyfélszolgálati díj és internet szolgáltatási díj, ami 20,00 € egy ciklusra.

A kupon értéke 130,00 € + 20,00 € = 150,00 €   és  500,00 € + 40,00 € = 540,00 €

A  150,00 € értékű Kupon az Előzetes rendelési asztalra kerül kihelyezésre
Az 540,00 € értékű Kupon a Főasztalra kerül kihelyezésre.


Milyen anyagi eszközök segítségével kerülnek kifizetésre a kredit pontok?


Világszerte sok olyan kereskedelmi vállalat és bank létezik, amely befektetési tömbök és érmék kereskedésével foglalkozik. Senki előtt sem titok, ezek a termékek is igényelnek reklámot. Ahogy az is ismert, attól függetlenül minként valósul meg, a reklám és az ügyfelek bevonzása pénzügyi eszközöket igényel. Az EMGOLDEX kidolgozott egy speciális marketing programot, amelynek segítségével megnövelheti az eladásokat és hatékonyabban érheti el a potenciális ügyfeleket. Azok a Vásárlói rendelések, amelyek teljesítették a programot, lényegében marketing tevékenységet hajtottak végre, új ügyfeleket vonzva a programba.
Azok az ügyfelek, akik új rendeléseket hoznak, megkímélik a Társaságot a költséges reklámtevékenységtől, ezzel erőforrásokat szabadítva fel, és megteremtik a saját jutalmazásuk költségeit.


Mikor kaphatom meg az arany tömbjeimet?

A kredit pontok a Rendelés adott ciklusainak befejezései után kerülnek jóváírásra. Minden ciklus után egyszer. A kredit pontokból csak a jóváírás után lehet aranytömböt vásárolni. A Rendelés tulajdonosának jogában van 14 napon belül lemondani az aranytömbök megvásárlásra leadott rendelést. Amennyiben a lemondás a megadott időn belül nem történik meg, az aranytömbök megvételre kerülnek. Mivel a szállítást postai úton történik, a szállítási idő 4-5 napot is igénybe vehet, ami azt jelenti, hogy befektetési aranytömböket Ön 3-4 héttel az után kapja meg miután a jutalmazásban részesült.
 

Azok az ügyfelek is részt vehetnek a programban, akik egy összegben fizetik be a szerződéses összeget?

Nem, hiszen ebben az esetben az ügyfél már teljesítette a Rendelést és az aranytömb tulajdonosává vált. A marketing program csak azok számára elérhető, akik a rendelését kombinált fizetéssel akarják teljesíteni, azaz a saját eszközeikből és a megkapott kredit pontokból. Amennyiben Ön részt szeretne venni a marketing programban új Rendelést kell leadni és meg kell vásárolnia a Rendelési kupont az adott Rendeléshez.


Mi az a reinvesztálás?

Ahhoz, hogy a rendelés teljes egészében teljesüljön, a Vásárló rendelésének két ciklust kell teljesítenie a Főasztalon. A Főasztal első ciklusának befejeztével a társaság lehetőséget ad, hogy az ügyfél rendelése átkerüljön a második ciklusba. Amikor ez is véget ér, a rendelés befejezettnek tekinthető. Azonban, ehhez a Vásárlónak meg kell szereznie az előírt kredit pontokat. Ha ez nem sikerül, a Vásárlónak lehetősége van önerőből befejezni a rendelést. Amennyiben a Vásárló így sem tudja teljesíti a Rendelést, akkor a Rendelése automatikusan folytatódik még két további cikluson át, vagyis reinvesztálódik a Vásárló már megszerzett kredit pontjaiból. Ez a folyamat a Rendelés teljes teljesítéséig folytatódhat. Ezt a lehetőséget azért nyújtja a társaság, hogy az ügyfelek a Rendelés teljes összegét összegyűjthessék a kredit pontok segítségével.


Kiszállhatok-e a reinvesztálásból?


Természetesen, igen, hisz a társaság a reinvesztálást csak lehetőségként kínálja, hogy az ügyfelek a kredit pontok felhasználásával könnyebben teljesíthessék a rendelési kötelezettségeket. A reinvesztálásból két ciklus alatt egyszer lehet kiszállni. Amennyiben Ön kiszáll a reinvesztálásból a második ciklus elvégzése után, akkor kötelezettségeit a saját anyagi eszközeiből kell teljesítenie.


Ki szállhatok-e a reinvesztálásból, ha teljesítettem a rendelési kötelezettségeimet?


Igen. A Rendelés befejezettnek számít és Ön meg kapja a befektetési aranyát, azonban, ha kiszáll a reinvesztálásból, a rendelése a továbbiakban nem vesz részt a vezetői programban.


Mikor számít teljesítettnek a rendelés?


A rendelésre abban az esetben mondhatjuk, hogy teljesített, ha a Rendelés teljes összege megérkezett a társaság számlájára és a pénzügyi papírokon átvezetésre került és a marketing programban való részvételből származó kredit pontok jóváírásra kerültek, nem kevesebb, mint 7000 € értékben, vagyis a rendelés összegével megegyezően.


Átruházhatom-e a Rendelésem?

Igen, bármikor.  Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az új Tulajdonos is regisztráljon a webüzletben.
Az átruházásról szóló kérelmet a Rendelés tényleges tulajdonosának e-mailben kell eljuttatnia, igazolásként feltüntetve az azt e-mail címet, amelyet a regisztráció során is használt.
Az átruházás csak az új Tulajdonos engedélyével történhet meg, ezért ő is kérelmet nyújt be, feltüntetve benne a regisztrációjánál használt e-mail címet.

Mivel a Rendelés átregisztrálása jelentős többlet költségekkel jár, a társaság díjat számol fel a szolgáltatásért, amely 40 euró.


Felhasználhatom-e a marketing programban gyűjtött kredit pontokat a Rendelés teljesítéséhez?


A társaság a marketing programot kiegészítő lehetőségként dolgozta ki, hogy az segítse a Vásárlót a rendelés teljesítésében, amelyhez jelentős támogatást nyújtanak a megszerezhető kredit pontok. Igaz, minden attól függ, hogy a Rendelés tulajdonosa mennyi erőfeszítéseket hoz meg azért, hogy előrelendítse a Rendelését, és hogy kredit pontokban részesüljön. A képlet, aminek teljesülnie kell a marketing program alatt az 1+2. Vagyis a Vásárlónak a saját rendelésére két új Rendelést kell hoznia. A kredit pontok csak ennek a feltételnek a teljesítése után kerülnek kiosztásra. A Főasztal első ciklusában, első vagy második szinten hozott két új rendelés az összes többi ciklus alkalmával is beszámításra kerül. Nagyon sok Vásárlónak sikerül a marketing program által teljesíteni a kötelezettségeit, de a Tulajdonosoknak készen kell állniuk arra is, hogy saját eszközeik által fejezzék be a Rendelést.


Mi az a ciklus? 


Minden beérkezett vásárlói Rendelés a Rendelési asztalok első szintjére kerül kihelyezésre. Majd ezt követően az új Rendelések beérkezésétől függően tovább haladnak a különböző szinteken, egészen a jutalmazásig. A vásárló Rendelésének négy szinten kell keresztülmennie. A négy szint teljesítését nevezzük egy ciklusnak. Miután a Rendelés a negyedik szint teljesítése után jutalmazásra kerül, a ciklus befejeződik és a vásárló Rendelése után Kredit pontokat kap, amelyeket aranytömb vásárlásra fordíthat.A kereskedelmi ügyletek megkötésének feltételei  |  A szolgáltatásnyújtás feltételeinek elfogadása  |  A marketing program feltételei  |  Gold Charts  |  Gold Fixing  |  Price History

Verify OKPAY user information.

Secure Payment by Klik&Pay

RSS